Trapphus

  Trapphus

  Våra kompetenta målare hjälper er att skapa ett en trivsam miljö med tidstypiska detaljer. Vi erbjuder restaurering och marmorering och vi hjälper er att skapa ett varmt välkomnande med moderna färger som klarar slitage. Vad ökar inte värdet, och skapar trivsel för de boende, om inte vackra ytor? Vänd er till oss när det är dags att måla om! 

  Vi erbjuder såklart kostnadsfri offert!


  Vi utför även mycket jobb på öarna runt om i Stockholms skärgård, med servicebåt är vi rörliga bland kobbar och skär och ej beroende av taxibåtar.

  Fasader


  Fasader

  Det är viktigt att regelbundet se över fasaden då denutsätts för stora påfrestningar i det klimat vi lever i. Vänta därför inte förlänge med att måla om fasaden. På ett effektivt och bevarande sätt målar vi om husen för att ge dem en nylyster. Vi erbjuder utvändig sadmålning till både föreningar och förvaltaresom vill bringa nytt liv i fasaden med en ny kulör, eller uppdatering av den gamla, och öka standarden påfastigheten.

  Fönster

  Fönster

  När fukt lyckas tränga sig in i virket kan det orsaka röta samtidigt som solstrålarna har en nedbrytande effekt på färgskiktet. Man kan helt enkelt säga att fönster utsätts för mycket 
  slitage. Dalarö Måleriservice har lång erfarenhet av fönstermålning och underhåll. Fönstermålning är ett effektivt sätt att höja eller  bevara standard såväl som värdet på fastigheten. 

  Verksamhetsområden

  Inomhusmålning

  Dalarö Måleriservice AB levererar alltid ett jobb av högsta kvalité.

  Läs mer

  Utomhusmålning

  Allt från fasadmålning till slipning av altaner!

  Läs mer

  Fönsterrenovering

  Vi har lång erfarenhet och bred kunskap när det gäller att renovera fönster, vänd er med förtroende till oss!

  Läs mer

  Försäkringsskador

  Är olyckan framme så tar Dalarö Måleriservice AB hand om försäkringsärenden vid t.ex. brand, vatten eller inbrottsskador.

  Läs mer

  Brf & Förvaltning

  Tidstypiska trapphusrenoveringar och olika måleriarbeten av högsta kvalité.

  Läs mer